Gombás-zöldséges aprópecsenye
4 fő részére
Nehézség:
könnyű
hozzávalók
- 6 dkg füstölt szalonna
- vöröshagyma
- 0.5 kg sertéslapocka
- 4-5 fej szeletelt gomba
- 1 marék zöldborsó
- 1 karikára vágott zöldpaprika
- 1 felkarikázott paradicsom
- 1 zúzott fokhagyma
- petrezselyem
Elkészítés
A füstölt szalonnát apróra vágjuk, kisütjük, majd kiszedjük, benne megpároljuk a vöröshagymát, benne hirtelen megpirítjuk a csíkokra vágott húst. Hozzáadjuk a füstölt szalonnát, a szeletelt gombát, a zöldborsót, a karikára vágott zöldpaprikát, a paradicsomot és a fokhagymát. Saját levében puhítjuk. Ha hamar lefő a leve, pótoljuk vízzel. Tálaláskor megszórjuk petrezselyem zölddel. Petrezselymes újkrumplival, fejes salátával tálaljuk.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.