Gombás-zöldséges aprópecsenye

4 fő részére

Nehézség:

könnyű

Beküldte:

hozzávalók

  • 6 dkg füstölt szalonna
  • vöröshagyma
  • 0.5 kg sertéslapocka
  • 4-5 fej szeletelt gomba
  • 1 marék zöldborsó
  • 1 karikára vágott zöldpaprika
  • 1 felkarikázott paradicsom
  • 1 zúzott fokhagyma
  • petrezselyem

Elkészítés

A füstölt szalonnát apróra vágjuk, kisütjük, majd kiszedjük, benne megpároljuk a vöröshagymát, benne hirtelen megpirítjuk a csíkokra vágott húst. Hozzáadjuk a füstölt szalonnát, a szeletelt gombát, a zöldborsót, a karikára vágott zöldpaprikát, a paradicsomot és a fokhagymát. Saját levében puhítjuk. Ha hamar lefő a leve, pótoljuk vízzel. Tálaláskor megszórjuk petrezselyem zölddel. Petrezselymes újkrumplival, fejes salátával tálaljuk.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.